Szeretnél lefogyni, de nem megy?

Szeretnél lefogyni, de nem megy

Százféle fogyókúrát, diétát kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi

Ha sikerül is lefogyni, előbb-utóbb mindig visszajönnek a kilók

Ha diétázol, akkor kedvetlen vagy és depis és mindenkire csak morogsz?

Te is ezekkel a problémákkal küzdesz?

Úgy érzed, a saját súlyod rabja vagy?

Bármit is teszel, valahogy mégis mindig a kilók győznek feletted?

Depressziós nő

A helyzet az, hogy nem vagy egyedül. Manapság az emberek több, mint 66%-a (legalább 3-ból 2 ember!) túlsúlyos, valamilyen súlyproblémával küzd.

Ez pedig már nem csak táplálkozási kérdés. A súllyal kapcsolatos problémák, hogy nem tudsz lefogyni és megtartani az ideális súlyodat bizony már akár pszichés hatásokat is okozhatnak. Nem tudsz igazán önmagad lenni, nem érzed jól magad a bőrödben.

Belegondoltál már abba, hogy ez hová vezethet?

Has és centi

Szerinted jót tesz a szervezetednek a folyamatos diéták utáni jojó (vagyis amikor lefogysz-visszahízol)?

Ha minden diéta után csak 10 dekával hízol vissza többet, akkor hány kiló lesz ennek a vége?

Ha már most is lelki és testi problémákat okoz, hogy nem tudod kezelni a testsúlyodat, akkor mi lesz 5 vagy 10 év múlva?

Itt az ideje, hogy végre a saját kezedbe vedd a testsúlyod irányítását,
és végérvényesen
megszabadulj a fölös kilóktól, amik most olyan nehézzé teszik az életed!

Hogyan lehetséges ez?

Dr. Márai Géza, táplálkozáskutató, egyetemi docens, egy leleplező jellegű videóban megosztotta velünk annak az okát, hogy miért nem hatékonyak a hagyományos fogyókúrák, és miért híznak vissza az emberek, bármilyen diétával is próbálkoznak igazából. (A videót a levél alján lévő linkből majd elérheted – de olvasd tovább!)

Röviden ez így hangzik:

A testünkben a zsírszövetek nem csak energiaraktárként működnek – amiről mindenhol olvashatsz, de egyben a zsírszövetekben raktározódik minden méreganyag, amit a szervezeted nem képes feldolgozni, kiüríteni.

Nem biztos, hogy csak azért hízol, mert sokat eszel. Ha túl sok méreganyag jut a szervezetedbe, akkor Márai doktor úr szavaival a szervezeted azonnal kiadja a parancsot: „Növeld a raktárt!” Vagyis: még több zsírszövet – még több zsírszövet!

Van bármi kétséged azt illetően, hogy mennyi méreganyag jut a szervezetünkbe manapság?

A növényvédő szerek, az antibiotikum, amit az állatoknak adtak, a tisztítószerek, amikkel a lakást takarítod, A színezékek, tartósítószerek, amik ma már minden kajában megtalálhatók – soroljam még?

Kapaszkodj meg!

Márai professzor előadásából kiderül, hogy egy átlag magyar évente 4-4 és fél kg szintetikus (mesterséges) adalékanyagot fogyaszt el! (Nem csak az ételekkel, de pl. a tisztítószerek belélegzésével is.)

Lombikok

Mi történik, ha ezek után „hagyományos fogyókúrába” kezdesz – vagyis csökkented a bevitt kalóriát?

Persze a tested energiával működik, és ha kevesebbet eszel, akkor természetes, hogy fogyni fogsz.

Ez eddig jónak tűnik.

De mi lesz a méreganyagokkal, amik a zsírszöveteidben voltak elraktározva? Ha eddig nem tudta a szervezeted kezelni, akkor majd egy önsanyargató fogyókúra során vajon képes lesz rá?

De nézzük csak tovább!

Amikor fogyókúrázol – hagyományos módon, a kalóriák megvonásával -, akkor a szervezeted előbb-utóbb hozzászokik ahhoz, hogy kevés az üzemanyag. Kicsit lassabb üzemmódra kapcsol, ezt úgy mondják szakmailag, hogy lassul az alapanyagcsere.

Ez persze logikus. Túlélésre vagyunk teremtve, a testünk ilyen vészhelyzetben (mert mi más lenne a táplálékmegvonás a testednek, mint vészhelyzet?) úgy reagál, hogy a meglévő kevés energia minél tovább, minél jobban haznosuljon. Talán nem teljesen szakmai, de pontosan érthető az a megfogalmazás erre a helyzetre, hogy egyszerűen lelassulsz.

Majd amikor abbahagyod a fogyókúrát – na akkor történik meg az, amitől minden diétázó tart!

Jojó diéta

A szervezeted még mindig az alacsonyabb szinten pörög – hiszen ki mondta volna meg neki, hogy most már megint minden a régi lesz, nem kell éhezni, nem kell nélkülözni?! Szóval még mindig lassabban pörög, és rázúdul a sok kalória.

Arról nem beszélve, hogy egy diéta után valljuk be, általában nem egy falatka nyers répa, amivel újrakedjük a normális étkezést. Elegünk van már mindenből, hiányzik a jó kaja – és hát gyakran rávetjük magunkat a sütire-csokira-kenyérre és még ki tudja mire.

Kezded már érteni? Kezd összeállni a kép?

  1. A szervezeted zsírraktárakat épít, hogy a méreganyagoktól valahogy mentesítse magát
  2. Aztán a mérgeket nem csökkentve, de a kalóriát igen, megpróbálod ezeket a zsírraktárakat eltüntetni.
  3. A szervezeted beijed – kevés az üzemanyag – és lassabb fokozatra kapcsol.
  4. Majd végül amikor visszatérsz az eredeti étkezéshez, akkor az a nagyobb kajamennyiség már egy lassabb, kevésbé pörgős szervezetre nehezedik rá.

Hát csodálkozol, ha visszahízol? Sokszor még többet, mint a diéta előtt?

Mi lenne, ha ehelyett inkább az eredeti okot szüntetnéd meg? Mi lenne, ha megszabadulnál a méreganyagoktól, és a szervezetednek nem lenne szüksége zsírraktárakat építeni?

Mi lehet a megoldás?

Önsanyargató fogyókúra?

Csökkentett energiabevitel, ami aztán esetleg a méreganyagok elszabadulásához vezet?

Mindenféle csodapirulák, amik talán ideig-óráig elnyomhatják az éhségérzetet, de vajon végleges megoldást nyújtanak-e?

Ugye te is érzed, hogy ezek nem igazán segítenek?!

Mi lenne, ha félmegoldások helyett képes lennél kezelni a probléma igazi okát?

Mi lenne, ha egészségesen, szenvedés nélkül képes lennél megszabadulni a szervezetedben az évek során felhalmozott méreganyagoktól, és így már nem lenne szüksége a testednek miért zsírszöveteket felhalmozni?

Lehetséges, hogy képes lennél a fölös kilóidtól egy életre megszabadulni?

Lefogyni éhezésmentesen és jojó nélkül?

Lehet, hogy végre egyszer jól éreznéd magad a bőrödben? Olyan testsúllyal, ami eddig csak elérhetetlen álom volt?

Boldog nő

Ezt szeretném most megmutatni Neked!

Összeállítottam Neked egy teljesen ingyenes anyagot, ahol megmutatom, hogy mi az az egyetlen, legfontosabb lépés, ami minden sikertelen fogyókúrából hiányzik, és amit ha alkalmazol, akkor szinte garantált a fogyás!

„Miért hízik vissza a fogyókúrázók 64%-a 3 éven belül…?
– És az egyetlen titok amit KÖVETNED KELL, hogy TE elkerüld ezt!”

Ebben az anyagban megosztok veled néhány videót is olyan emberektől, akik sikeresen fogytak mindenféle csodaszerek nélkül, csak attól, hogy ezt az egy dolgot rendbe tették!

Ezt az anyagot azonnal letöltheted, nem kell mást tenned, csak megadnod itt lent a neved és az email címedet, és a postafiókodba küldöm neked!

↓↓Itt tudod letölteni az anyagot↓↓Fontos! Én is utálom a kéretlen és tukmáló leveleket. Nyugodtan add meg az adataidat – csak hasznos információt fogok küldeni, és bármikor leiratkozhatsz!

Az anyag jelenleg nem letölethető!

Boldog nő

Meghívlak egy 1 órás, ingyenes webináriumra – egy internetes előadásra, amit a saját otthonodból, a saját számítógépen nézhetsz végig.

Ezen az előadáson bemutatunk neked egy USA-ban kifejlesztett csomagot, ami a probléma gyökerét kezeli.

Ez egy szuperhatékony, 9 napos tisztító program, amit most te is éhezésmentesen, boldogan csinálhaszt végig – most orvosi segítséggel!

Emberek tucatjai számoltak be csodálatos súlycsökkenésről a program alatt és után, éhezés nélkül.

Most számodra is elérhetővé tesszük ezt az információt – és ez nem kerül semmibe!

Kattints az alábbi linkre, és regisztrálj a webináriumra! Teljesen ingyenes, 1 óra, amit a saját számítógépeden nézhetsz végig (hangszóróra vagy fülhallgatóra szükséged lesz!):