Fogyókúrás víz

Mostanában rendkívül népszerű lett az interneten a fogyókúrás víz. Ennek több változata van, némelyek akár jó pénzt is le akarnak húzni rólad azért, hogy valamilyen vizet eladjanak neked.

Ez a fogyókúrás víz, amit itt bemutatok, otthon is egyszerűen elkészíthető, és egyáltalán nem kerül sokba. Én kipróbáltam, és reggel kávé helyett tökéletesen beindítja a szervezetet.

   Egy nagyobb, két literes kancsóba szeletelj bele egy almát. Bármilyen fajtát választhatsz, a fogyókúrás víznek olyan íze lesz, mint az almának.
   Adj hozzá egy rúd fahéjat egyben vagy néhány darabra törve. Öntsd fel vízzel, vagy ha hidegen szereted akkor töltsd fel a kancsót félig jéggel és utána öntsd fel vízzel.

  • Tedd be a hűtőbe, és hagyd kb. fél órát állni, amíg az ízek kiáznak.
  • Akár 3-4-szer újratöltheted, mielőtt az alma és a fahéj elveszítené az ízét, így kb. 6-8 liter ital jön ki belőle.

  A fogyókúrás víz titka

  A fahéj is és az alma is állítólag gyorsítja az anyagcserét, ezért méregtelenítő, fogyasztó hatásuk van.

  Ebben a fogyókúrás vízben egyrészt érzed az ízüket is, tehát ha csak azzal van problémád, hogy hogyan idd meg a naponta szükséges 2-4 liter folyadékot, már akkor is egy tökéletes megoldás lehet!

  De már egy pohárnak is olyan élénkítő hatása van, mintha az ember egy bögre kávét ivott volna. Így az anyagcserét felgyorsítva végső soron méregtelenít és aki fogyni akar, annak is segít. Tele leszel tőle energiával, akár még kávé helyett is ihatod.

  Fogyókúrás víz

  Ez a cikk eredetileg egy másik honlapomon, a Rántott hús wokban gasztroblogomon jelent meg.

Szólj hozzá!